Скъпи съграждани и приятели на Чирпан,

Започна Новата 2022 година! Екипът ни Ви пожелава да е здрава, мирна и спокойна, в нея да имаме повече поводи за радост и по-малко за тъга, да избягаме колкото се може по-скоро от демоните на болестите, проблемите, разделението, които ни съпътстваха през 2021-ва.
Пожелаваме на нашите съграждани вяра, надежда и любов – вечните християнски ценности, които са особено нужни в трудни времена, в каквито Чирпан съществува вече повече от десетилетие. Нашият екип ще продължи да Ви държи съпричастни към случващото се в обществения и политически живот на града и общината, да търси мотивите и зависимостите, стоящи зад събитията, да показва по какъв начин определени действия и бездействия са допринесли и водят до крайните обществени резултати, които всички виждаме.

Ще се опитаме да формираме нетърпимост към порочни практики и ще дадем ясна културна алтернатива на заобикалящата ни посредственост. За това, както и досега ще ни е необходима Вашата подкрепа и доверие, за които благодарим предварително. Бъдете живи и здрави! Честита Нова Година!

Честита Нова Година!
Tagged on: